Marinke | Muziek en Verhalen

Waar vind je een singer-songwriter?

Deze singer-songwriter reist samen met haar liedjes door Nederland EN door Spanje. Wat een avontuur!

Tijdens het optreedseizoen van 15 april tot 15 oktober 2024 ben ik uiteraard in Nederland te vinden. Ik sta altijd open voor leuke ideeën.

Akoestisch duo

Voor wie ons nog niet kent. We zijn een akoestisch duo, bestaande uit Marinke en gitarist Djuri.

We spelen graag op festivals, in theaters, parken en doen ook tuinconcerten en huiskamerconcerten. En vinden het natuurlijk altijd leuk om nieuwe plekken te ontdekken.

Met mijn muzikale act van Tilburg, Noord-Brabant tot Tytsjerk, Friesland

Normaal gesproken reis ik met mijn liedjes door heel Nederland. Niet alleen in Noord-Brabant, waar ik zelf vandaan kom, maar ook in Friesland voel ik me thuis. In alle uithoeken van het land dus. Want zoals je misschien al door hebt, ben ik graag op pad.

Dus wie weet waar ik allemaal beland in 2024. Eén van mijn dromen is om uiteindelijk iedere provincie aan te doen.

Inspiratie opdoen in Spanje

Gedurende de winterperiode ben ik voortaan te vinden in Spanje. Voor mij is het belangrijk om mijn horizon te verbreden. Zo kom ik tot rust en doe ik nieuwe inspiratie op. 

Ik heb mijn keyboard meegenomen, zodat ik lekker kan zingen en nieuwe dingen kan uitproberen. En mijn laptop is ook mee, zodat ik jullie goed op de hoogte kan houden.

Ik vind het leuk om eindeloos te wandelen. Te voet zie je vaak het allermeest. Door te vertragen, bruist mijn hoofd vaak van de nieuwe ideeën.

Die ik dan vervolgens weer kan omzetten in allerlei nieuwe liedjes en verhalen om tijdens de optredens in Nederland weer aan jullie te laten horen. Perfecte combinatie dus.

Nieuwe muziek op Spotify en YouTube

Want een optreden kan natuurlijk niet zonder liedjes. Deze breng ik uit op bijvoorbeeld YouTube en Spotify. Mijn liedjes gaan over de natuur, fantasie en een vleugje magie.

Eind deze week, op 26 november, staat er een nieuwe EP op de planning, met de titel “De Magische Fontein”.

Een EP met daarop 6 nummers. Dit betekent dat ik voortaan in totaal een setlijst van maar liefst 24 nummers heb. Bij een optreden komt dat uit op 2x drie kwartier aan speeltijd. Maar een kortere set kan natuurlijk ook altijd.

Een half uur of drie kwartier tijdens een evenement of festival is bijvoorbeeld een ideale lengte.

Kortom: mijn leven als singer-songwriter is een groot avontuur

Dat is één ding wat zeker is. De komende tijd ga ik samen met Djuri intens genieten van alles wat op mijn pad komt. We reizen van plaats naar plaats, in het gebied rondom Málaga. Om te kijken waar we het fijn vinden. Want de grootste avonturen creëer je natuurlijk zelf.

Iedere dag loop ik even naar de zee, en sta ik stil bij het prachtige uitzicht. En ik heb zo’n groot hippiekleed bij me, waar ik op kan zitten. In de meest kleurrijke kleuren. Lekker uitkijken over de zee, wat drinken, wat lezen en mijmeren, Er is nu bijna niemand hier. Dus echt een “aan het einde van de wereld” gevoel krijg je dan. En iedere avond kunnen we vanaf het balkon de zon zien ondergaan achter de bergen. De perfecte afsluiting van de dag.

En wie weet, komen we hier in Spanje ook eens op een podium te staan. Alles is tenslotte mogelijk.

15 april 2024 weer terug in Nederland

Ik kijk er al naar uit om mijn verhalen straks weer met jullie allemaal te kunnen delen als ik weer terug ben.

De eerste optredens in Nederland staan alweer gepland. Ik wacht nog even op de precieze data en tijdstippen, en dan zal ik ze toevoegen aan de agenda op deze website.

Maar nu eerst lekker genieten hier in Spanje, en alle voorbereidingen treffen voor mijn aankomende release. “De Magische Fontein”.

Interesse om deze singer-songwriter te boeken?

Om mij te boeken, kun je contact met me opnemen via het contactformulier. Ik beantwoord graag je vragen en denk met je mee om samen iets leuks neer te zetten.

Tip

Voeg je favoriete nummer toe aan je eigen playlist, zodat je me af en toe hoort langskomen. Ik ben heel benieuwd welk nummer jouw favoriet is.

Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente Berichten

Inschrijven nieuwsberichten