Marinke | Muziek & Verhalen

Interview Lokale Omroep Goirle

Programma “All Dutch”

Een telefonisch interview met het programma “All Dutch” op Lokale Omroep Goirle, kan prima vanuit Spanje.

Een aantal weken terug was het nummer “Volle Maan” weektopper op deze omroep, met dank aan het programma “Ongehoord Goed”.

En daardoor mocht ik nu te gast zijn bij “All Dutch”.

De Magische Fontein Show

Ik vertel over mijn nieuwe show: De Magische Fontein. Een verhaal dat afgewisseld wordt door liedjes. Een verhaal dat erg leuk is voor senioren, omdat het zich afspeelt rond 1900 en er daardoor allerlei dingen uit de “Goeie Ouwe Tijd”” langskomen, zoals klompen, een vélocipède en de oude textielfabriek.

En daarnaast een verhaal dat natuurlijk óók heel leuk is voor kinderen en hun ouders, omdat het een écht sprookjesverhaal is, dat afgewisseld wordt met vrolijke liedjes.

Het is een positief avontuur over een fontein die op magische wijze is verschenen in een park. Hoe dit kan? Dat wordt allemaal duidelijk tijdens de show.

In de uitzending werden de nummers “Goeie Ouwe Tijd” en “De Magische Fontein” gedraaid.

Andere onderwerpen tijdens het interview

Tijdens het interview hadden we het naast mijn nieuwe EP ook nog over mijn tijd in Spanje, mijn muzikale reis tot nu toe en aankomende optredens.

De uitzending van het programma “All Dutch””, inclusief het interview, is terug te luisteren via deze link (vanaf 22:33).

Tip

Voeg je favoriete nummer toe aan je eigen playlist, zodat je me af en toe hoort langskomen. Ik ben heel benieuwd welk nummer jouw favoriet is.

Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente Berichten

Inschrijven nieuwsberichten