Marinke | Muziek en Verhalen

Bijna terug voor optredens in Nederland

Thuiskomen met inspiratie

Half April is het zover, dan reizen we weer terug naar Nederland. Met mijn hoofd gevuld met bakken inspiratie en positiviteit.

Want wat kijk ik ernaar uit om weer op het podium te staan en jullie daar terug te zien!

Kort en lang optreden met eigen werk

Langzaam begint mijn agenda zich te vullen met optredens, allerlei nieuwe plekken om te ontdekken.

Helaas moet ik vertellen dat mijn optreden in de Cultuurpluktuin niet door zal gaan. Vanwege een overlijden is besloten om alle optredens op deze locatie te annuleren. We wensen de organisatie, vrijwilligers en bezoekers veel sterkte met dit verlies.

De optredens die nu op het programma staan, zijn muzikale optredens. Dus de liedjes met piano, gitaar en zang. Inmiddels is mijn setlijst flink uitgebreid naar 2 sets van elk 45 minuten. Dat is behoorlijk lang voor een eigen werk artiest. Trots op!

Voortaan kun je in de agenda alle informatie vinden, door op het optreden te klikken. Hier kun je dan bekijken wat voor show het zal zijn: korte pop-up achtige optredens, een uitgebreid muzikaal optreden ├│f misschien wel “De Magische Fontein” show…

Theatervoorstelling zoekt podium

Ik zou het namelijk fantastisch vinden als ik mijn verhaal van “De Magische Fontein” alsnog ergens kan vertellen deze zomer. Als muzikant ben ik nog niet zo thuis in de plekken waar theaterachtige voorstellingen opgevoerd kunnen worden, dus dat wordt zoeken. Ik heb al een enkele tip gekregen, dus daar ga ik zeker achteraan.

In de hoop dat dit lukt, wil ik graag nog een video met jullie delen. Hier speel ik een stukje van “De Magische Fontein”. Op mijn balkon, in de Spaanse zon, hoe idyllisch kan het leven zijn.

Tip

Voeg je favoriete nummer toe aan je eigen playlist, zodat je me af en toe hoort langskomen. Ik ben heel benieuwd welk nummer jouw favoriet is.

Klik hier

2 antwoorden op “Bijna terug voor optredens in Nederland”

 1. Hallo Marinke en Djuri,

  Fijn dat jullie het goed hebben gehad in het Spaanse land.
  Maar ook fijn dat we binnenkort jullie weer in ons landje kunnen zien en horen.
  Tot binnenkort.

  Met muzikale groeten,
  Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente Berichten

Inschrijven nieuwsberichten