Marinke | Muziek en Verhalen

Today

EP 2022

1

Today

Today is een positief folk-pop nummer over het beleven van avonturen en het aangaan van je angsten: het donker en het licht. Mooie conclusie over de jongere versie van jezelf die altijd bij je is.

2

Woman of Stone

Woman of Stone is een krachtige pop-rock ballad over een prachtig en groots vrouwelijk standbeeld. Maar  niemand zal ooit weten wie ze écht was en hoe haar leven eruit zag?

3

Only For a While

Only For a While is een ietwat duister slaapliedje voor volwassenen. Om afstand te nemen van je innerlijke strijd, ook al is het maar voor even.

Studio Video Woman of Stone

Het aantal views op de videoclip van Woman of Stone is echt extreem hoog… Ik kan het nog altijd niet geloven…

Heeft YouTube een error gehad, heeft iemand de video ergens op een hele goede plek gedeeld, of was iedereen toch massaal aan het kijken?

Ik heb er in ieder geval enorm van genoten en me een tijdje een echte mega artiest gevoeld. Zowat iedere minuut kwamen er duizenden luisteraars bij. Fantastisch!

Naderhand ben ik er toch nog eens wat verder ingedoken. Blijkbaar heeft YouTube de video steeds aangeboden na allerlei video’s van Sonic (the hedgehog) en na Rihanna.  Helaas is de kijkersstorm gaan liggen en ben ik niet ineens zo’n grote wereldartiest geworden, maar wie weet ooit. Ik blijf dromen.