Marinke | Muziek en Verhalen

De Magische Fontein

EP 2023

1

De Magische Fontein

De Magische Fontein is een sprookjesachtig folk-pop nummer, over de reuring rondom het plotselinge ontstaan van een fontein in een park.  Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje door de hele stad.

2

Volle Maan

Volle Maan is een vrolijk folk-pop nummer over de wonderlijke wereld die ontwaakt bij volle maan. Een wereld met huilende wolven, springtij, rammelende daken en vuurspuwende draken.

3

Water Dans

De Water Dans is een warme en vrolijke wals, die mensen samen brengt. Met in de hoofdrol een opgewekte fluitmelodie, waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten.

4

Op Reis

Op Reis is een vrolijk uptempo folk-pop nummer over reizen in een magische wereld. Als je je laat leiden door je fantasie, kun je ver geraken. Misschien wel eindeloos verdwalen en reizen door de tijd?

5

Goeie Ouwe Tijd

Goeie Ouwe Tijd is een nostalgisch nummer, wat je doet terugdenken aan de mooie momenten in je leven. De melancholische ondertoon voert je mee  naar een gevoel van trots en kracht. 

6

De Dromer

De Dromer is een folk-pop nummer over de schoonheid van het anders zijn, met in de hoofdrol een fluit. Buiten de gebaande paden, liggen de mooiste avonturen op je te wachten.

Verhaal De Magische Fontein

De liedjes op deze EP horen bij het sprookjesachtige verhaal van De Magische Fontein.

Voor mij is dit een hele speciale toevoeging aan mijn repertoire. Nu vertel ik normaal ook weleens wat over het ontstaan van de liedjes tijdens een muzikale show.

In de voorstelling van De Magische Fontein staat het verhaal echt op zich. En samen met de liedjes vormt het één mooi geheel.