Marinke | Muziek en Verhalen

Optreden Centro Intercultural (Nerja, Spanje)

Live Muziek in Spanje

Afgelopen week was het allereerste mini optreden in Spanje. In een sfeervol centrum in Nerja mocht ik 2 eigen nummers laten horen. 

Sunshine & Woman of Stone

Ik koos voor “Sunshine“, helemaal solo op de piano zoals ik normaal ook mijn liedjes zit te schrijven. Erg toepasselijk, want het is hier deze periode lekker zonnig.

Daarna speelde ik samen met Djuri op gitaar “Woman of Stone“. Een van de nummers van mijn laatste EP (2022): een mysterieuze ballad.

Fijne sfeer tijdens optreden

Had je hem al gezien? Het kleine mannetje linksachter op de bank, dat dwars door de hele avond heen sliep. Dit geeft goed aan hoe relaxt de sfeer was.

Leuke reactie dat ik zo vrolijk kijk als ik muziek maak. Dat de mensen ervan genieten dat ik zelf zo geniet. Dat is toch mooi. 

Je hart laten spreken

Of in mijn geval, je hart laten zingen. Hoe meer ik dit doe, hoe meer anderen hier ook iets bij kunnen voelen.  

Eigenlijk ideaal dus. Gewoon doen en maken waar je zin in hebt, en dan komt de rest vanzelf. Of misschien niet, maar dan heb je er zelf in ieder geval plezier in.

Verder ook leuke complimenten op mijn eigen nummers en de vaststelling “dit hebben jullie vaker gedaan”. Haha, ja dat klopt.

Tip

Voeg je favoriete nummer toe aan je eigen playlist, zodat je me af en toe hoort langskomen. Ik ben heel benieuwd welk nummer jouw favoriet is.

Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente Berichten

Inschrijven nieuwsberichten