Marinke | Muziek en Verhalen

Optreden 2: Robert’s Top (Almuñécar, Spanje)

Tijdens ons optreden bij café Robert’s Top in Almuñécar speelden we een showcase van 3 eigen nummers. Dit was alweer de tweede keer dat we deze maand hier in Spanje op het podium stonden.

Video-opname van ons optreden

Eén van de Franse bezoekers had zelfs wat video-opnames van ons gemaakt. Super aardig! Dit betekent dat jullie dus gewoon vanuit Nederland een kijkje kunnen nemen en zien hoe het er hier aan toe ging.

Ons publiek

Zoals je wellicht al kon horen, was het café afgeladen vol. De bezoekers kwamen overal vandaan. Uit Spanje, maar ook uit Engeland, Frankrijk, België en Nederland. Een enorm enthousiast publiek. Er werd meegezongen en ook gedanst. Op mijn eigen liedjes… die natuurlijk niemand hier kende. Dat is wel echt het grootste compliment dat je als singer-songwriter kunt krijgen.

Eigen liedjes

Naderhand veel leuke reacties gehad. Gelukkig kon ik zelfs wat van de Spaanse reacties verstaan. “Tienes una hermosa voz“. Ook vonden mensen het erg bijzonder dat het allemaal zelfgeschreven liedjes waren.

Spaanse singer-songwriter

cantar = zingen
autor = auteur

En als mooie afsluiting. Het Spaanse woord voor singer-songwriter is één van mijn nieuwe favoriete woorden:  “cantautor”.

Laat je een reactie achter?

Ik ben heel benieuwd of jij ook zulke leuke favoriete woorden hebt? In het Nederlands of in een andere taal. Of dat je iets anders wilt laten weten over deze tekst of deze video.

Tip

Voeg je favoriete nummer toe aan je eigen playlist, zodat je me af en toe hoort langskomen. Ik ben heel benieuwd welk nummer jouw favoriet is.

Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente Berichten

Inschrijven nieuwsberichten